Ari Wahlsten ja Juha Hurme haastattelevat toisiaan uutuuskirjoistaan

Kaksi kevään uutuuskirjaa, Ari Wahlstenin Jobikirja ja Juha Hurmeen Nyljetyt ajatukset, olivat esittelyssä Kallion kirjastossa 25.3.2014. Kirjailijat haastattelivat toisiaan uutuuskirjoistaan. Kallion kirjaston kirjastonjohtaja Kirsti Tuominen avasi tilaisuuden.

Juha Hurmeen Nyljetyt ajatukset (Teos, 2014) on jännittävä kertomus rohkeiden sankarien henkeäsalpaavasta retkestä, jossa ei tapahdu mitään. Pinta on tyyni, mutta sen alla kuohuu. Syvyyksien hirviöt eivät ikinä lepää. Kirja käy myös pätevästä ja koetellusta retkioppaasta soudettaessa Turun saaristosta Oulun edustoille.

Ari Wahlstenin Jobikirja (Gummerus, 2014) on roisilla huumorilla ryyditetty veijariromaani. Se on omintakeinen kasvukertomus Kallion kundi Aaron Waldenista ja hänen värikkäästä työhistoriastaan. Raskas työ vaatii raskaat huvit, joten viihdykettä tarjoavat viina ja ystävät sekä lukuisa määrä säihkyviä sääripareja.

Lisätietoja:
Ari Wahlsten Gummeruksen sivuilla
Juha Hurme Teoksen sivuilla
Ari Wahlsten Kirjasampo.fi:ssä
Juha Hurme Kirjasampo.fi:ssä
Kallion kirjasto HelMet.fi:ssä

Löydät tämän videon myös Kirjastokaistan YouTube-sivulta:
YouTube-video

Kuvaajat: Tuomas Lipponen ja Jyri Herka
Leikkaaja: Jyri Herka

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi