Antti Seppänen: Tietojohtamisen koulutuspäivän avaus

Live-streamtallenne tietojohtamisen koulutuspäivästä, jossa ylitarkastaja Antti Seppänen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta piti koulutuspäivän avauspuheenvuoron. Video sisältää myös osallistujille annetun tehtävän purkamiskierroksen, jossa osallistujat vastaavat mikä on se tieto, jota he tarvitsevat ja käyttävät paljon oman organisaationsa kehittämisessä.

”Tietojohtaminen ja kirjaston vaikuttavuus julkisena palveluna” –koulutuspäivässä käsiteltiin kirjaston johtamista osana kuntakontekstia. Koulutuksen tavoitteena oli hahmottaa, miten tietoa voi eri tavoin käyttää kirjaston toiminnan esittelemiseen ja vaikuttavuuden osoittamiseen. Antti Seppänen toimii koulutuspäivän puheenjohtajana, ja se pidettiin Pasilan kirjaston auditoriossa 7.11.2016.

Koulutuspäivän järjestävät Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Kuntaliitto ry sekä Tampereen yliopisto yhteistyössä Helsingin kaupunginkirjaston kanssa.

Lisätietoja:
Kirjasto-asiat Aluehallintoviraston sivuilla

Kuvamiksaaja: Panu Somerma ja Mikko Helander
Kuvaus: Panu Somerma
Äänet: Antti Kaipainen
Grafiikat: Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2016

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi