Aija Laine: Ajankohtaista eKirjaston uudistuksesta

Livestream-tallenne 13.4.2018 järjestetystä kirjastojen valtakunnallisesta viestintäpäivästä. Videossa erityissuunnittelija Aija Laine Helsingin kaupunginkirjaston Valtakunnallisesta kehittämisyksiköstä pitää esityksen ”Ajankohtaista eKirjaston uudistuksesta”.

Valtakunnallinen viestintäpäivä oli yhteinen tilaisuus alueellista kehittämistehtävää hoitavien kirjastojen koordinaattoreille ja viestijöille, aikaisempien maakuntakirjastojen viestintätehtävissä toimiville ja kaikille kirjastojen viestintää hoitaville. Päivän aikana jaettiin tietoa yhteisesti käytettävissä olevista välineistä, sisällöistä ja toimintatavoista. Aamupäivä suoralähetettiin ja se koostui kymmenminuuttisista tietoiskuista, joita oli pyydetty ennakkoon eri puolilta maata. Iltapäivällä aiheita syvennettiin ryhmäkeskusteluilla. Aamupäivän juontajana toimi toimittaja Riitta Taarasti Kirjastokaistalta ja iltapäivän ryhmätyöskentelyn veti viestinnän suunnittelija Päivi Litmanen-Peitsala Kirjastot.fi:stä.

Lisätietoja:
eKirjasto
Kehittämistehtävää hoitavat kirjastot
Kaikki Valtakunnallisen kirjastojen viestintäpäivän esitykset

Kuvamiksaus: Mikko Helander
Kuvaaja: Panu Somerma
Editointi: Mikko Helander
Grafiikat: Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2018

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi