Tule pelaamaan keskustakirjaston Kaupunkihyrrää!

Kirjasto suunnitteli, Stara rakensi ja Multicoloured Dreams –tiimi toteutti Kansalaistorille Kaupunkihyrrä-pelin, jolla tehdään näkyväksi keskustakirjaston sijainti Töölönlahdella ja tuodaan iloa kaikille kaupungin kesänviettäjille.

Peli on yhdistelmä perinteisiä seuraleikkejä, taideinterventioita ja tekoja paremman kaupungin hyväksi. Kaupunkihyrrä kannustaa ihmisiä jakamaan pelaamisen ja oivaltamisen iloa yhdessä, luomaan kaupungista olohuoneen ja löytämään Helsingistä uusia ulottuvuuksia. Samalla se tarjoaa tietoa ja maistipaloja uuden ajan kirjaston tarjonnasta.

Töölönlahden alueelle kiteytyy monenlaisia kaikille avoimeen, julkiseen kaupunkitilaan liittyviä toiveita – onhan siitä kehkeytymässä kokonainen kulttuurikampus, jonka yhdeksi osaksi myös keskustakirjastoa suunnitellaan. Kaupunkihyrrän tavoitteena on synnyttää ajatuksia siitä, mihin Helsinki voisi taipua tulevaisuudessa. Kansalaistorilla olisi rahkeita muodostua paikaksi, jota voi käyttää, jossa voi olla ja tehdä asioita – ei vain kulkea ohi.

Tervetuloa viettämään Helsingin ulkosesonkia hyrräillen!

Tutustu tarkemmin!
Keskustakirjasto-sivusto
Keskustakirjasto Facebookissa
Keskustakirjasto Twitterissä

Tuotanto ja toteutus:
Balansia Films, http://balansiafilms.com

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi