Kirjastokaista Kirjastojen nettitv & -radio

Pelin paikka LIVE: Miekka ja magia (Jakso 6)

Pelin paikka LIVEn kuudennessa osassa on aiheena Miekka ja magia. Kuudes Pelin paikka LIVE lähetettiin 10.10.2018, jolloin Heikki Marjomaan kanssa keskustelemaan ja pelaamaan saapui  fantasian tuntija ja kirjavinkkari Pia Göös Espoon kaupunginkirjastosta. Pelivalinnoissa on tälläkin kertaa enemmän aikuisille soveltuvaa sisältöä, joten hurmeisesta menosta johtuen ei tätä jaksoa suositella perheen pienimmille. Tule nauttimaan miekkojen kalinasta ja taikuuden rätinästä.

Kirjastokaista ja Pelin paikka tuottavat sarjaa, jossa peliasiantuntija Heikki Marjomaa vieraineen keskustelee pelaamisen ohessa pelien sisällöistä ja tarinoista vertaillen niitä muihin tarina-alustoihin. Ohjelmat lähetetään livenä kerran kuukaudessa ja ne ovat katsottavissa myös lähetyksen jälkeen. Streamin alustoina toimivat samanaikaisesti pelivideopalvelu Twitch.tv ja YouTube.

Miksi pelit ja pelaaminen kiehtovat? Mitä pelatessa tapahtuu? Millaisia pelejä on olemassa? Mikä tekee pelistä hyvän? Kuinka kova lukija pärjää, kun edessä on valintoja sisältävä epälineaarinen digitaalinen tarinamuoto? Miksi pelit ja pelaaminen kuuluvat kirjastoon? Kuinka aloittaa peliharrastus? Miten löydän mieleiseni pelin? Keskustelussa ruoditaan muun muassa näitä teemoja sekä ennen muuta teidän, streamin seuraajien, lähettämiä kysymyksiä. Jokaisella lähetyksellä on erityinen teema, joten juuri sinua kiinnostavaa sisältöä on varmasti tulossa kevään ja syksyn aikana. Mikäli koet, että jokin teema tai pelien ilmiö jää lähetyksissä käsittelemättä, niin kerro siitä meille niin me teemme parhaamme asian hoitamiseksi.

Katso myös:
Kaikki Pelin paikka LIVE -tallenteet
Pelin paikka YouTube:ssa
Pelin paikka -blogi
Kirjastokaista Live

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi