Lukuloma – Läslov 2023

Kirja-alan järjestöjen yhteinen Lukuloma-kampanja toteutetaan jälleen koulujen syysloman aikaan viikoilla 42-43 (16.-29.10.). Vuonna 2023 kampanjassa nostetaan esille lukemisen yhteisöllistä luonnetta ja ääneen lukemista. Lukuloma-kampanja muistuttaa, että lukeminen on innostava ja kaikille sopiva harrastus iästä ja taustasta riippumatta. Lukijaksi voi alkaa lapsena tai aikuisiällä, ja kirjastojen ja kirjakauppojen ammattilaiset auttavat löytämään kiinnostuksen kohteisiin ja taitotasoon sopivaa luettavaa.

Kampanjassa ovat mukana Finlands svenska författareförening, Kirjakauppaliitto, Kirjasampo, Kirjastokaista, Lastenkirjainstituutti, Lukuliike – Opetushallitus, Lukukeskus – Läscentrum, Sivupiiri, Suomen kirjailijaliitto, Suomen Kirjastoseura, Suomen Kirjasäätiö, Suomen Kustannusyhdistys, Suomen tietokirjailijat ja Äidinkielen opettajain liitto.

Lisätietoja:
Lukuloma-sivusto
Lukuloma-videoita
Läslov-videor

Löydät tämän videon myös muista Kirjastokaistan kanavista:
YouTube-video
Facebook-video (linkki Lukuloma-soittolistaan)

Kuvaus: Joonas Nevalainen, Mikko Helander ja Panu Somerma
Editointi: Joonas Nevalainen
Sisältösuunnittelu: Lukuloma-työryhmä
Musiikki: Storyblocks.com
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Lukuloma-kampanja ja Kirjastokaista, 2023

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi