Leena Aaltonen ja Johanna Selkee: Kirjastojen rooli hyvinvointityössä

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kulttuuriasiainneuvos Leena Aaltonen opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja erityisasiantuntija Johanna Selkee Kuntaliitosta keskustelevat aiheesta ”Kirjastojen rooli hyvinvointityössä”. Esitys on osa AVI Kirjastotoimen 23.3.2022 järjestämää ”Sote-uudistus on täällä – onko kirjastosi valmiina” -webinaaria. Esityksen jälkeen tilaisuuden juontaja, ylitarkastaja Marko Ojala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta keskustelee Leena Aaltosen ja Johanna Selkeen kanssa.

Tiedätkö, mikä sote-uudistus on? Tiedätkö, mitä sote-uudistus tarkoittaa kirjastoille? Tiedätkö, miten sote-uudistus vaikuttaa hyvinvointityöhön? AVI Kirjastotoimen järjestämässä koulutuksessa pyrittiin löytämään vastauksia näihin kysymyksiin. ”Sote-uudistus on täällä – onko kirjastosi valmiina” -webinaarissa oli puhumassa useita asiantuntijoita opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja Kuntaliitosta. Lisäksi mukana oli esimerkkejä kirjastojen näkökulmasta. Tilaisuuden juontajana toimi ylitarkastaja Marko Ojala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Lue lisää:
Kaikki Sote-uudistus on täällä -webinaari esitykset
Tietoa sote-uudistuksesta

Stream: Mikko Helander, Joonas Nevalainen ja Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista, 2022

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi