Kolme kysymystä lukemisesta – Tuija Lehtinen

CC-painike: ohjelmaan saatavilla tekstitys.

Kirjailija Tuija Lehtinen kertoo Kirjastokaistan ”Kolme kysymystä lukemisesta” -sarjassa miksi lukeminen on kivaa, miksi se on tärkeää ja loppuun saamme vielä lukuvinkit.

Kolme kysymystä lukemisesta –sarja on Lukuliike koulussa –kampanjan innoittama. Ohjelma on kuvattu Kouvolan kaupungitalolla, jossa Tuija Lehtinen oli mukana Lukukeskuksen järjestämässä Lukuliike koulussa -kampanjan tilaisuudessa 4.4.2019.

Lukeminen on kivaa, koska saa uppoutua kenen tahansa nahkoihin. Ihmisen, eläimen tai fantasiahahmon ja elää hänen elämäänsä, nauttia hänen maailmastaan ja kokea erilaisia seikkailuja.
– kirjailija Tuija Lehtinen –

Kirjailija Tuija Lehtinen Kirjasammossa
Lukuliike koulussa -kampanjan Kouvolan tallenne
Kolme kysymystä lukemisesta -sarjan kaikki osat