Koko kansa lukee – Hela folket läser 2016

Heinäkuussa kirjastot, Bazar, Minerva ja Schildts&Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan Matti Laineen Merkitty mies, Tommy Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä ja Karin Erlandssonin Minkriket -teokset ovat lainattavissa rajoittamattomasti e-kirjastosta. Voit lukea kirjoja helposti Ellibs-käyttöliittymässä samaan tapaan kuin avaisit nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Tarvitset vain kirjastokortin ja nettiyhteyden. Kirjaston e-kirjan lainaaminen käy niin laiturin nokassa ja ulkomaanmatkoillakin. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Koko kansa lukee -kampanjakirjat Merkitty mies, Minkriket ja Pysähdy – olet jo perillä löytyvät 4.-24.7.2016 oman kirjastosi verkkokirjastosta sekä osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Lisätietoja:
eKirjasto
Vuoden 2015 Koko kansa lukee -kampanjavideot

Kuvaus: Mikko Helander ja Panu Somerma
Editointi: Mikko Helander
Julisteet: Harri Oksanen
Musiikki: ”Marimba Motivation” by Dave Depper (http://www.needledrop.co/artists/dave-depper/)
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2016

 

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi