Kohti uutta vuotta 2023

Pian päättyvä vuosi 2022 on ollut monella tapaa maailmaa ravisteleva ja raskas vuosi. Moni kollega, tuttava ja ystävä on puhunut väsymyksestä ja työn kuormittavuudesta. Vuosi on pitänyt sisällään myös paljon hyvää töiden suhteen. Se on tuonut mukanaan arvokkaita yhteisiä päämääriä ja tuotantoja sekä yhdessä tekemistä. On aika kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita sekä ohjelmiemme katsojia.

Ensi vuoden tuotantojen raamit, mukaan lukien raamien sisällä hahmottuvat kokonaisuudet, on pohjustettu Kirjastokaistalla jo aika tarkasti. Siellä tulee olemaan aiempien vuosien tapaan niin kirjallisuusohjelmia, kirjastojen palveluihin ja olemukseen pureutuvia ohjelmia kuin koulutusohjelmaakin. Raskaimpien pandemia-aikojen taakse jäätyä käännämme nyt painopistettä hieman enemmän asiakassuunnattuihin ohjelmiin. Asia, joka pysyy ennallaan, on vahva yhdessä tekeminen.

Meillä on vahva tahto tuottaa ohjelmia ja sisältöjä, joissa meidän panoksemme ja osaamisemme pääsevät parhaalla mahdollisella tavalla yhteisten asioiden käyttöön.

Kuvassa jänis on loikkinut kohti horisontissa kajastavaa auringonvaloa. Valoa toivomme ihan kaikille. Siispä:
Kohti valoa & hyvää joulun aikaa sekä hienoa uutta vuotta 2023!

– Riitta, Mikko ja Joonas –

Lisätietoja:
Kirjastokaistan tulevat suoralähetykset
Kirjallisuusohjelmia Kirjastokaistalla
Lastenohjelmia Kirjastokaistalla
Asiaa kirjastoista Kirjastokaistalla
Koulutusohjelmia Kirjastokaistalla
Kumppaneiden tuotantoja Kirjastokaistalla
Kirjastojen tuottamia podcasteja

Kuva: Mari Meriläinen

– Riitta Taarasti, 19.12.2022 –

Kommentoi