Kirjasto on kirjaneuvola

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjastot voivat olla innostava ja arvokas osa lapsiperheiden arkea. Luonais-Suomen kirjaston lasten ja nuorten ryhmän Varsojen yhteinen AVI-hanke ”Kirjasto on kirjaneuvola” syventää ja tiivistää entisestään Lounais-Suomen kirjastojen tietämystä toisistaan.
”Kirjasto on kirjaneuvola” starttasi tammikuun 2020 alussa. Hanketta hallinnoi Turku, ja hankkeen alue kattaa kaikki Lounais-Suomen kirjastot. Kyseessä on yhteistyöhanke, joka kokoaa, tuottaa ja pilotoi sekä kaivaa, säätää ja visioi. Hankkeen tavoitteena on muun muassa kehittää kirjastoihin uusia tapoja tulla osaksi niiden lapsiperheiden arkea, joissa on pieniä lapsia. Hanke onkin itsessään tuottanut inspiroivia vauvalorutuokioiden koulutuksia, joita järjestettiin yhteistyössä ohjaaja Marjo Paavolan kanssa yhdeksässätoista VarSat-alueen kirjastossa. Video näyttää, mitä hankkeen tiimoilta on saatu aikaan!

Video on tuotettu osaksi Lukulystit / Läsfest -webinaaria, joka järjestettiin 25.-26.11.2020. Webnaarin esitykset pitävät sisällään niin lukemisen teoriaa kuin innostavia hankkeita ja käytäntöjäkin. Seminaarin järjesti Seinäjoen kaupunginkirjasto, jolla on lasten ja nuorten lukemista edistävien kirjastopalvelujen valtakunnallinen erityistehtävä.

Lisätiedot:
Koulutuspäivän kaikki esitykset

Videon tuotanto: Turun kaupunginkirjasto

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi