Heidi Eriksson: Lukuvuosi 2022 – Ihan scifi vuosi

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjastonhoitaja Heidi Eriksson Tampereen kaupunginkirjastosta pitää esityksen ”Ihan scifi vuosi”. Esitys on osa 2.12.2022 Tampereen Metson Lehmus-salissa järjestettyä ”Lukuvuosi 2022 – Poimintoja aikuisten kirjallisuudesta” -koulutuspäivää. Tilaisuuden järjesti Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

Pääkirjasto Metson tietopalveluosaston kirjastonhoitajat esittelevät vuoden lopussa nostoja kuluvan vuoden aikuisten kirjallisuudesta. Puheenvuoroihin on valittu sisältöjä ja aineistoja laajasti tieto- ja kaunokirjallisuudesta. Kirjallisuuden ajankohtaisten ilmiöiden nostaminen on päivän keskiössä ja esitellyt sisällöt auttavat toimimaan kirjaston asiakaspalvelussa. Päivä on suunnattu kaikille asiakaspalvelutyötä tekeville kirjastolaisille ja se järjestetään nyt viidettä kertaa.

Lisätietoja:
Koulutuspäivän kaikki videot
Kirjalista (pdf)
Tampereen AKEn sivut

Katso myös:
Lukuvuosi 2021-koulutuspäivä
Kirjakutsut 2021
Irjan päivän kirjakutsut 2020
Kirjakutsut 2019
Kirja vieköön! 2018

Stream: Solid Stream
Tuotanto: Solid Stream ja julkaisijana Kirjastokaista, 2022

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi