Sidospår tipsar: Kaj Korkea-Aho och Ted Forsström – Zoo! Hjärtattack!

Sidospårs boktrailer Kaj Korkea-Ahos och Ted Forsström bok Zoo! Hjärtattack (Förlaget M, 2018).

I boken, som är den andra boken i ungdomsserien ZOO! står Atlas i början av sin politiska karriär som inofficiell ledare för åttorna sedan han blivit invald i skolstyrelsen. Plötsligt förväntas han ha svar på alla livets frågor och råkar dessutom starta ett matkrig med kökschefen Gunvor.
Med makt kommer inte bara ansvar, utan också popularitet och nyckeln till Källarkontoret, en oas på sexton kvadratmeter med kylskåp, soffa och dator. Där finns Felicia från sjuan, och snart går känslomixern på högvarv. Också populära Tessie vill plötsligt hänga med Atlas, som i sin tur inte kan sluta drömma om coola, smarta Sarah- Li. På vems sida ska man stå när ens hjärta går till attack? Kärlek = gigantiskt mindfuck!
Om allt detta skriver Atlas till bästa kompisen Elliott som befinner sig på andra sidan jor-den. Om vem han egentligen är kär i, om att bli utbytt som ett par skor och om att ibland vara så lycklig att inga emojis räcker till.
Stor humor och vrickade karaktärer samlas i denna bok om att gå på högstadiet och växa upp i en värld med smartphones och sociala medier. (Förlaget M)

Mer information:
Kai Korkea-aho i Sidospår, https://www.boksampo.fi/sv/kulsa/saha3%253Au0b0f5d56-0515-4037-844e-b0cec6f3cc19
Ted Forsström i Sidospår, https://www.boksampo.fi/sv/kulsa/http%253A%252F%252Fwww.btj.fi%252Factor_Forsstr%2525C3%2525B6m%25252C%252BTed
Boken i Sidospår, https://www.boksampo.fi/sv/kulsa/http%253A%252F%252Fdata.kirjasampo.fi%252FabstractWork_6846836
Alla Sidospår tipsar boktrailers, https://www.kirjastokaista.fi/sv/tag/sidospar-boktrailer

iMovie-video: Katja Kyllönen
Vinjett: Panu Somerma
Bild: pixabay.com/fi
Ljud: iMovie
Produktion: Sidospår och Bibliotekskanalen– Biblioteken.fi, 2019

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi