Lukukoira Sylvi mammuttimietteissä

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Vloggaava lukukoira Sylvi on myös ahkera kulttuurin harrastaja. Kirjastojen ohella niin museot kuin teatteritkin ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Siitä on jo aikaa, kun Sylvi kävi viimeksi moikkaamassa mammuttia Kuopion museossa. Mitähän mammutille kuuluu nyt, kun museo on avattu uudistuksen jälkeen? Kuopion museon perusnäyttelykokonaisuus avautui yleisölle 13.5.2022. Kahden museon, kulttuurihistoriallisen museon ja luonnontieteellisen museon yhteinen näyttelykokonaisuus on uudistunut kokonaan. Kuono kohti kirjaston naapurina olevaa museota ja vanhaa kaveria moikkaamaan!

Lukukoira Sylvi on töissä Kuopion kaupunginkirjastossa. Lukukoira auttaa ja innostaa lukemaan, se kuuntelee tarkasti, mutta ei piittaa virheistä. Sylvi pitää kirjoista ja kirjastosta, retkeilystä ja mökkeilystä ja on mielellään mukana monessa muussakin puuhassa. Tervetuloa seuraamaan lukukoira Sylvin vlogia!

Lue lisää:
Sylvin ja mammutin aiemmat kohtaamiset
Lukukoira Sylvin vlogi
Lukukoira Sylvin Kuono kirjassa -blogi
Kuopion museon kotisivut

Löydät tämän videon myös muista Kirjastokaistan kanavista:
Facebook-video
YouTube-video

Video: Liisa Rossi, Mari Wikholm ja Raimo Pesonen
Musiikki: http://www.bensound.com/royalty-free-music
Tuotanto: Kuopion kaupunki

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi