Heikki Marjomaa: Yhteisen tarinan ilta

Youtube-videoiden tekstityspainikkeen saat esille käynnistämällä videon.

Zoom-tallenne, jossa Helsingin kaupunginkirjaston kehittäjäkoordinaattori Heikki Marjomaa pitää esityksen ”Yhteisen tarinan ilta (eli kuinka järjestää osallisen tarinankerronnan sanataidetoimintaa ikäihmisille Yhteiset Tarinat -roolipelin avulla kirjastoissa)”. Marjomaa avaa osuudessaan myös sitä, mitä roolipelaaminen on. Osuuden lopuksi yksi koulutuspäivän järjestäjistä, Pasi Kangas Lahden alueellisesta kehittämiskirjastosta, purkaa Marjomaan kanssa chatista tulleita kommentteja ja kysymyksiä.

Esitys on osa Lahden ja Vaasan alueellisten kehittämiskirjastojen 13.10.2022 järjestämää ”Lakepampas-pelikulttuurifestivaali 2 — Pelit yhteiskunnassa, kulttuurissa ja kirjastossa” -täydennyskoulutuspäivää.

Toisella Lakepampas-pelikulttuurifestivaalilla käsiteltiin sitä, millainen vaikutus peleillä ja pelikulttuurilla on yhteiskuntaamme, miten pelit ovat läsnä tavalla tai toisella jokaisen elämässä ja millä tavoin pelit ja pelillisyys nivoutuvat kirjastoalan asiantuntijuuteen ja kirjaston palveluihin.

Video on tuotu Kirjastokaistalle Lahden AKE:n YouTube-kanavalta.

Lue lisää:
Kaikki Lakepampas-pelikulttuurifestivaali 2022 esitykset
Kaikki Lakepampas-pelikulttuurifestivaali 2021 esitykset
Koulutuspäivän materiaalit
Pelin paikka -blogi Kirjastot.fi:ssä
Lahden AKE:n YouTube-kanava
Vaasan AKE:n YouTube-kanava

Videon tuotanto: Lahden kaupunginkirjaston ja Vaasan kaupunginkirjaston alueellinen kehittämistehtävä

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi