Digitoi VHS-kasettisi kirjastossa

Nyt valppaana kirjastot ja videokuvaajat kautta maan! Lähetä kotivideosi kisaamaan pääsystä mukaan Runoraati-ohjelmaan. Aikaa on huhtikuun loppuun. Ota haaste vastaan ja pelasta samalla muistosi VHS-nauhoilta digitoimalla ne kirjastoissa.

Ylen Runoraati täyttää ensi syksynä 10 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Runoraati haastaa sinut yhdessä kirjastojen kanssa pelastamaan muistojasi VHS-kaseteilta muuttamalla ne digitaaliseen muotoon ja osallistumalla kotivideoilla Runoraatiin. Kirjastoihin eri puolilla Suomea on perustettu digitointipisteitä, joissa asiakkailla on mahdollisuus siirtää tärkeitä hetkiä vanhemmista formaateista dvd:lle.

Runoraati haastaa viisi tunnettua räpartistia tekemään VHS:lle kunniaa ja kilpailemaan kotivideoiden sanallisessa säestämisessä Runoraadin erikoislähetyksessä, joka nauhoitetaan Helsingin Taiteiden yössä 23.8.2012. Ohjelmaan pääsee mukaan viisi esiraadin valitsemaa videota räpartistien materiaaliksi.

Mutta saadaanko niitä kotivideoita esiraadin tutkittavaksi? Se riippuu täysin siitä saadaanko viestiä eteenpäin videokuvaajille. Ottakaa siis haaste vastaan!

Runoraadin juontaja Minna Joenniemi kutsuu sinut mukaan


Lisätietoja:
Runoraadin kotisivut

– Riitta Taarasti, 5.4.2012 –

Kommentoi