Taru Tujunen: Strateginen viestintä ja kirjastojen yhteiskunnallinen rooli

Taru Tujunen Ellun Kanat Oy:stä pitää esityksen ”Strateginen viestintä ja kirjastojen yhteiskunnallinen rooli”. Esitys on osa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston sekä Vaasan ja Tampereen alueellista kehittämistehtävää hoitavien kirjastojen 5.10.2021 järjestämää ”Strateginen viestintä kirjastoissa” -koulutuspäivää. Tarun alustuksen jälkeen webinaariosuuden juontaja Mika Mustikkamäki poimii runsasta viestittelyä sisältäneeltä viestiseinältä katsojan kommentin jatkokäsittelyyn Tarun kanssa.

HUOM! Tämä video on katsottavissa 5.4.2022 asti.

Viestintä voidaan ymmärtää teknisenä tiedonvälityksenä tai sosiaalisesti jaetun yhteisen ymmärryksen rakentamisena. Viestintää voidaan lähestyä erilaisten kohderyhmien ja heidän tarpeidensa näkökulmasta, tai viestintä voi olla kytketty ajankohtaisiin tapahtumiin tai poikkeuksellisiin tilanteisiin. Mutta mitä on viestintä strategisesta näkökulmasta? ”Strateginen viestintä kirjastoissa” -koulutuspäivässä tartuttiin tähän näkökulmaan. Päivä koostui asiantuntijapuheenvuoroista sekä laajasta, Päivi Jokitalon vetämästä työpajasta. Päivän asiantuntijapuheenvuorot on julkaistu Kirjastokaistalla.

Nainen katsoo hymyillen

Lisätiedot:
Koulutuspäivän kaikki suomenkieliset esitykset
Heidi Finnilän ruotsinkielinen esitys: Blir du nervös av att intervjuas?
Ellun Kanat kotisivut

Stream: Solid Stream