Kirsi Salmela: Ajankohtaiset Kopiostosta

CC-painike: ohjelmaan saatavilla tekstitys.

Kirsi Salmela Kopiostosta pitää esityksen ”Ajankohtaiset Kopiostosta”. Esitys on osa AVI:n 15.4.2021 järjestämää ”Tekijänoikeus ja tiedon omistajuus” -webinaaria. Webinaarissa kuultiin puheenvuoroja tekijänoikeuksista eri näkökulmista.

Kopiosto mahdollistaa tekijänoikeuden suojaamien julkaisujen ja audiovisuaalisten teosten vaivattoman ja vastuullisen käytön. Samalla Kopiosto varmistaa, että luovan alan ammattilaiset saavat heille kuuluvat korvaukset teostensa käytöstä.

Huom! Tämä video on katsottavissa 15.10.2021 asti ja sen lisenssi on CC BY-ND-NC.

Lisätiedot:
Kopiosto