#kirjastoklubi kohtaa Kummaconin: Paluu Westerosiin

#kirjastoklubi järjestetään tänä syksynä yhteistyössä Kummaconin kanssa 17.10. klo 17-21 pääkirjaston aulassa ja Tapahtumatila Laiturissa. Tällä kertaa matkaamme Game of Thrones -kirja- ja tv-sarjan tunnelmiin. Illan ohjelmassa on tietoa, tarinoita ja tekemistä teemaan liittyen.

17.00 Cosplay-deitti: Westerosin napakymppi
Westerosin Napakymppi on tuttua parinhakuohjelmaa Napakymppiä parodioiva ohjelmanumero, jossa osallistujat esittävät hakevansa seuraa, tai esittävät cosplay-, larppi-, tai myös Original Character-hahmoja (eli omakeksimiä hahmoja), ja tavoittelevat kumppania. Juontajiksi saapuu mahtisukujen edustajia Westerosin kuningaskunnasta, jos rautavaltaistuimen tavoittelultaan ehtivät. Osallistua voi ilmoittautumalla Kummaconin pöydällä suoraan Deittiheittiöille, tai jos esiintymishalu iskee, suoraan ohjelman katsomosta. Ohjelman järjestää Deittiheittiöt.

17.30 Tulen ja jään laulua ääneen luettuna

17.45 Tauko

19.00 Yliopistonlehtori, FT Jyrki Korpua (Oulun yliopisto, kirjallisuuden oppiaine): Game of Thrones – George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu kirjoina ja televisiossa

20.00 Tulen ja jään laulua ääneen luettuna