Kirjahihna

Pääsiäisen jälkeinen tiistai on yksi kirjastojen vilkkaimpia päiviä ja palautuksia tulee paljon. Voit seurata Oulun pääkirjaston palautusautomaatin rullaamista tiistaina 23.4. vaikka koko päivän. Lähetys alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 20.00

Automaatti lajittelee palautukset 21 kärryyn, jotka on nimetty tuttujen hahmojen mukaan. Joukossa on muun muassa Tiuhti ja Viuhti, Jörö ja Vilkas sekä Touho ja Hessu. Kärryistä kirjaston henkilökunta jakelee palautukset eteenpäin.

Jos bongaat hihnalta kirjaston Myyrän, laita sähköpostia osoitteeseen tiedotus.kirjasto@ouka.fi otsikolla Myyräbongaus. Kirjoita viestiin kellonaika jolloin bongauksen teit. Ensimmäinen sähköpostin lähettänyt bongaaja saa pienen yllätyslahjan. Yllätys toimitetaan voittajalle noudettavaksi haluamastaan Oulun kaupunginkirjaston toimipisteestä. Myyrä saattaa seikkailla hihnalla useammankin kerran päivän aikana.

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi