Juha Pihlajaniemi: Ajankohtaiset Sanastosta

CC-painike: ohjelmaan saatavilla tekstitys.

Juha Pihlajaniemi Sanastosta pitää esityksen ”Ajankohtaiset Sanastosta”. Esitys on osa AVI:n 15.4.2021 järjestämää ”Tekijänoikeus ja tiedon omistajuus” -webinaaria. Webinaarissa kuultiin puheenvuoroja tekijänoikeuksista eri näkökulmista. Juha Pihlajaniemen esityksen jälkeen koulutuspäivän vetäjä Mika Mustikkamäki AVI:sta purkaa katsojilta tulleita kysymyksiä. Kysymyksiin on vastaamassa myös Juha Pihlajaniemeä ennen esiintynyt Kirsi Salmela Kopiostosta.

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö. Sanasto haluaa mahdollistaa kirjallisuuden tekijöiden luovan työn ja tarjota käyttäjille toimivia lupia kirjallisuuden helppoon käyttöön.

Huom! Tämä video on katsottavissa 15.10.2021 asti ja sen lisenssi on CC BY-ND-NC.

Lisätiedot:
Sanasto