Jännittääkö? Haastateltavana Tapani Bagge

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Jännittääkö? on Helsingin kaupunginkirjaston tuottama kolmen dekkarikirjailijan haastattelusarja. Studion sohvalla istuvat kirjailijat Tapani Bagge, Outi Pakkanen ja Christian Rönnbacka kukin vuorollaan.

Jokainen heistä on tuonut jännitystä lukijoiden elämään jo usean teoksen verran. Vajaan tunnin mittaisissa haastatteluissa käydään läpi kirjailijoiden tuotantoa ja työskentelytapoja. Haastateltavista paljastuu myös yllättäviä tietoja. Kuka oli luultavasti mäyräkoira entisessä elämässään? Entä kenen vakiopuvustoon kuuluvat havaijinpaidat?

Tapani Bagge kirjoittaa dekkareiden lisäksi tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Useasti palkittu kirjailija on myös tuottelias: julkaistuja teoksia on reilusti päälle 50.

Baggen rikoskirjallisuustuotantoon kuuluu useampi sarja. Viimeisimpänä ilmestyi Väinö Mujunen -sarjan Punamusta baby (2022). Muita sarjoja ovat Hämeenlinna noir, Onni Syrjänen ja Elviira noir.

Jännittääkö?-haastattelusarja tehtiin Lämpiö-verkkopalvelua varten. Sarjan kolme haastattelua julkaistaan myös Kirjastokaistalla.

Tapani Baggea haastattelee toimittaja, kirjailija Esa Mäkijärvi. Haastattelu tehtiin Helsingissä 1. joulukuuta 2022 ja se on katsottavissa toukokuun 2023 loppuun asti. Sarjan videot on lisensioitu Kirjastokaistan omasta tuotannosta poiketen ND-lisenssillä (= teoksesta ei saa luoda johdannaisteoksia / muunnelmia, muutoin teosta saa käyttää vapaasti).

Lisätietoja:
Tapani Bagge Kirjasampo.fi:ssä
Tapani Bagge DekkariNetti-sivustolla
Jännittääkö?-haastattelusarja

Haastattelija: Esa Mäkijärvi
Kuvaus & editointi: Videotoimisto Flux
Tuottaja: Anne Suvanto, Koti- ja palvelukirjasto
Tuotanto: Helsingin kaupunginkirjasto, 2023

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi