Espoon kirjastot: Kirjastoauto

Autoissa on kerrallaan mukana noin 3000 nidettä ja kokoelmaa vaihdetaan päivittäin. Koko pääkaupunkiseudun HelMet-kokoelma on myös kirjastoautojen asiakkaiden käytössä – vieläpä niin, että auton pysäkeiltä noudetut varaukset ovat ilmaisia. Kun HelMet sivulta näkee kirjastoautossa olevan aineiston hyllyssä tilassa, ei se tarkoita sen olevan kirjastoauton hyllyssä. Aineisto voi olla myös osastolla tai toisessa autossa.

Helmillä on 101 pysäkkiä ympäri kaupunkia. Helmi vierailee myös 3 ruotsinkielisellä peruskoulun ala-asteella ja 1 päiväkodilla. Peikonpoika vierailee aamupäivisin 26 suomenkielisellä peruskoulun ala-asteella ja 33 päiväkodilla. Aamureittien päiväkoteja ei ole merkitty aikatauluihin, niissä tapahtuvien nopeiden muutosten takia. Päiväkotien aikatauluja voi tiedustella osastoltamme puhelimitse tai sähköpostilla. Helmissä on pyörätuolihissi ja Express Line-lainausautomaatti asiakkaille.
Video on tuotu Kirjastokaistalle Entressen kirjaston Youtube-kanavalta.

Olemme tavoitettavissa:
Valakuja 10 A
02770 ESPOO
PL 3607 02070 ESPOON KAUPUNKI

Kirjastoauto-osastolle voit soittaa arkisin kello 8-15
puh. (09) 816 57619
Sähköposti: kirjastoautot@espoo.fi

Katso myös:
Entressen kirjaston kotisivut

Tuotanto: Panu Somerma

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi